חברי צוות הוראה במרכזי שוורץ/רייסמן לחינוך מדעי

משרות לבוגרי מסטר או דוקטורט בפיזיקה, כחברי צוות הוראה במרכזי שוורץ/רייסמן לחינוך מדעי

מרכזי שוורץ/רייסמן לחינוך מדעי הם מרכזים חדשניים להוראת פיזיקה ברמה של 5 יחידות לימוד לתלמידי בתי הספר התיכוניים. המרכזים, שהוקמו על ידי מכון ויצמן למדע, מייצרים סביבות למידה מתקדמות ויוצאות דופן, המאפשרות לתלמידים המשתתפים להרחיב ולהעמיק את עולמם המדעי.

הלימודים מתקיימים בקמפוסים מתוכננים לפרוטרוט, מצוידים במעבדות הוראה וציוד נסיוני מהמעלה הראשונה, ומאפשרים הוראה ברמה שאינה נגישה לרוב לתלמידי התיכון האחרים.

אנו מחפשים בוגרי תארים גבוהים (מאסטר או דוקטורט) הלהוטים לטפח את הדורות הבאים של צעירים נלהבים למדע וטכנולוגיה.

אנו מציעים משרות מלאות, בשכר תחרותי ובתנאים סוציאליים מלאים.

העסקה מתחילת קיץ 2019, ברחובות ו/או רשל"צ.

להגשת מועמדות, ולברור פרטים נוספים, יש לשלוח קורות חיים ל   ira.dvir@weizmann.ac.il בהקדם האפשרי.

Positions Available for M.Sc. and Ph.D. graduates to Teach Physics at the Schwartz/Reisman Science Education Centers

The Schwartz/Reisman Science Education Centers are regional hubs for cutting-edge curricular physics education. These Centers, established by the Weizmann Institute of Science, provide a unique environment for high school students to pursue their interests in science. Located on state-of-the-art campuses with cutting-edge equipment and classroom laboratories, the Centers provide infrastructure and research opportunities not available to other high school students.

We are searching for motivated graduates with strong academic backgrounds – M.Sc. or Ph.D. - who are eager to help cultivate a generation of youth that are passionate about science and technology.

We offer full time employment with competitive salaries and full social benefits.

The work starts early summer 2019, at the Rehovot-Weizmann and Rishon LeZion campuses.

To apply, and for questions, please send your Resume to ira.dvir@weizmann.ac.il at your earliest convenience.