אודות המדריכים

נעמה לוריה ארבילי

ילידת 1974, דור שלישי למשפחת חקלאים ממושב בית שערים השוכן בעמק יזרעאל. במהותה "ילדת טבע" ועל רקע החינוך הכפרי, פיתחה אהבת אמת, זיקה ווחיבור ממשי לארץ, לאדמה, לצמחים ולנוף. החלה דרכה במלאכת הגינון בהיותה בת 16 כעובדת במשתלה. בשנת 2001 סיימה לימודי הנדסאות נוף במכללת רופין ועבדה כשבע שנים במכון ויצמן למדע כסגנית מנהל מחלקת הגינון, כך שכל גן ועץ ברחבי הקמפוס מוכר ואהוב עליה באופן אישי.

בימים אלה נעמה מתגוררת עם משפחתה במושב בית שערים ועובדת במשרד אגרונומים בחיפה. נעמה נמנית על מייסדי "איגוד הנדסאי אדריכלות הנוף בישראל", שותפה לפעילות התנדבותית "ירוקה" וסביבתית וכן אוהבת לצלם צמחים וטבע.

קארין עדן

אוצרת, חוקרת ומרצה על תרבות חזותית ותולדות האמנות עם התמחות באמנות מודרנית, עכשווית ומדיה חדשה. בעלת המיזם לאירועי תרבות ואמנות Get ARTYtude שעוסק בתרבות חזותית, אמנות וחינוך ומציע חוויית בילוי אחרת שמשלבת הרצאות, הקרנות וידאו-ארט, מיצגים, מוסיקה ואוכל.

השכלה:

תואר שני (MA) בתולדות האמנות, אוצרות ותרבות חזותית, אוניברסיטת בן גוריון.

תואר ראשון באמנות (BA) בית הספר Slade School of Fine Art- University College London.

בוגרת תוכנית ה- BFA  בהאנטר קולג', ניו יורק.

ניסיון תעסוקתי:

מרצה בכירה במוזיאון תל אביב לאמנות, עוזרת אוצרת, אוצרת ומנהלת קשרי אמנים בחברת סטארט-אפ לווידאו-ארט, מרצה מטעם Google Art Project בתוכנית משותפת ייחודית עם משרד החינוך. לקוחות נוספים כוללים קתדרות ברחבי הארץ, גלריות, מוזיאונים, הפקולטה לחקלאות, מכון אבשלום לידיעת הארץ, עיריות ברחבי הארץ.

דקל גודוביץ

אדריכל דקל גודוביץ נולד ב- 1973 ומתגורר במרכז ת"א. הוא החל את לימודי האדריכלות בסדנא לעיצוב ואדריכלות וסיים אותם בטכניון שבחיפה כמצטיין דיקן. בזמן הלימודים שימש כמדריך טיולים בחברה להגנת הטבע בחוגי סיור לילדים וכן כמדריך טיולים בבתי ספר. מאז סיום לימודיו ב- 2001 הוא משלב מספר נושאים בתחום האדריכלות:

תכנון ועיצוב: תכנון מגוון מבנים (שימור, מגורים, מסחר) ועיצוב פנים לדירות במסגרת משרד עצמאי וכשותף במשרדו של אביו – ישראל גודוביץ, שהיה מהנדס העיר המיתולוגי של תל אביב.

כתיבה וביקורת: יוצר 2 סדרות וידאו וסדרת כתבות אדריכלות לאתר וואלה, כתב ספר על בית חולים אסותא, וספר על מבנים במכון ויצמן למדע. משמש כרגע ככתב העיצוב והאדריכלות של עיתון כלכליסט ומגזין בניין ודיור.

הדרכה: בעבר מנחה לאדריכלות במכון אבני ומדריך סיורים אדריכליים בבניין ודיור. עתה מדריך סיורים בין מבני מכון ויצמן למדע.

אמנות: השתתפות במספר תערוכות קבוצתיות, מיצגים, וידאו-ארט, פסטיבל עכו, ואוצר הביאנלה האינטרנטית הראשונה.