משווק ע"י לוטוס כרטיסים:
תאריך:
17.11.25
שני
שעה: 20:00

שפה זרה | מיכל ברזיס, עודד בן־נון

איה ממתינה לבעלה באולם מקבלי הפנים בשדה התעופה, אך מוצאת עצמה אוספת גבר זר במקומו. האינטימיות המיידית שמתפתחת ביניהם נגדעת כשהאיש הזר נעלם ומותיר אותה עם מפתח לחדרו וכמיהה בלתי ממומשת שנראה שרק אדם זר יכול לספק. 
מרתק, חידתי, מתעתע וחושני,  על השפה המשותפת של בני זוג, פנטזיה ופלרטוט, מילים ושפת גוף, פסיביות ותעוזה. מבוסס על סרטם הקצר של בן־נון וברזיס "איה", שהיה מועמד לאוסקר, הישג ששם את ברזיס ובן־נון על מפת הקולנוע הבינלאומי . 

 

"שפה זרה" הוא הסרט הישראלי היחיד שהוקרן השנה בפסטיבל טרייבקה במסגרת "Viewpoints", שבה הוקרן בשנה שעברה 'קרוב אלי'  שזכה בפרס הראשון של המסגרת.


משחק: שרה אדלר, יחזקאל לזרוב, אולריך תומסן, לארס איידינגר, גל מלכה, משה פולקנפליק


ישראל, צ’כיה, פולין 2025 | 110 דקות | עברית, אנגלית | תרגום לעברית
 

נוספים אירועים

אירועים נוספים

תאריך:
27.4
שני
שעה: 20:00

שאול שוורץ, כריסטינה קלוסיאו | Fly

"אם ידעתם טעמה של תעופה, לנצח תביטו למרומים, כי הייתם שם ותמיד תרצו לחזור". מילותיו של לאונרדו דה וינצ'י נותנות את הטון לדוקו מרהיב ומסחרר העוסק בפעילות האקסטרימית ביותר בנמצא: קפיצות Base ממקומות גבוהים. במשך שבע שנים התלוו יוצרי הסרט שאול שוורץ וכריסטינה קלוסיאו לשלושה זוגות השזורים באהבתם זה לזה ולספורט המאתגר את כוח המשיכה ומתריס בפני הסכנה. בין אם מדובר במצוק ביוטה, האלפים השוויצריים, הר ביוון או בנורבגיה, הם יעשו את הצעד אל התהום, חמושים רק במצנח ובכנפיים, מעיזים לעוף קרוב מדי אל השמש, או במקרה הזה לצלול בדוך אל הקרקע. באמצעות ראיונות אינטימיים וצילומים אוויריים עוצרי נשימה, "לעוף" בוחן את האיזון המורכב בין תשוקה להקרבה. בימוי: שאול שוורץ וכריסטינה קלוסיאו. לאחר ההקרנה, שיחה בזום על המסך - עם שני במאי הסרט שאול שוורץ וכריסטינה קלוסיאו ואחד מגיבורי הסרט. 


ארצות הברית 2024 | 104 דקות | אנגלית, כתוביות בעברית. 


 

קרא עוד קרא עוד