מרכז אקרד לחקר ביטחון תזונתי
פרופ׳ אברהם לוי
מרכז אקרד לחקר ביטחון תזונתי מקדם מחקר בסיסי בתחומי גנטיקת הצמחים, יחסי קרקע־צמח והשפעות שינויי האקלים, במטרה לפתח פתרונות טבעיים ובני־קיימא לחיזוק הביטחון התזונתי של אוכלוסיית העולם. חוקרות וחוקרי המרכז עוסקים בשיפור עמידותם של צמחים ליובש ולמזיקים, בטיפוח קרקע פורייה ובריאה יותר, בגיבוש שיטות יעילות להזנת צמחים ובפיתוח טכנולוגיות גידול חדשניות, המותאמות לאתגרים המתעצמים של אקלים חם וצחיח יותר.
