מכון ויצמן למדע הוא מכון מחקר מדעי בסיסי ורב-תחומי מהמובילים בעולם במדעי הטבע והמדעים המדויקים. הוא ממוקם ברחובות. המכון הוקם לראשונה כמכון דניאל זיו ב-1934, על-ידי ישראל ורבקה זיו מלונדון לזכר בנם דניאל. בשנת 1949 שם המכון שונה לכבודו של ד"ר חיים ויצמן, נשיאה הראשון של מדינת ישראל ומייסד המכון.

מבט על המכון
למכון ויצמן למדע היסטוריה עשירה של מחקר מדעי שהניב תגליות רבות ומסורת של מדע לטובת האנושות. בנוסף, הוא מכשיר את ההנהגה המדעית העתידית של מדינת ישראל ומקדם חינוך מדעי בקרב תלמידים והציבור הרחב.

מנהיגות
בהנהגת המכון נשיא ולידו ארבעה סגני נשיא, מועצה בין-לאומית וועד מנהל, הנהגה מדעית ויחידות מנהליות.

מנהלה
היחידות המנהליות במכון ויצמן למדע תומכות במחקר פורץ-דרך.

חדשות ופרסומים
חדשות ממעבדות הקמפוס, ומידידינו ברחבי העולם

ביקורים במכון
ניתן להתאים את הביקור במכון ויצמן לקבוצה, משפחה או יחידים. הביקור כולל תחנות במרכז המבקרים על-שם לוינסון, בית ויצמן, וגן המדע על-שם קלור.

אתיקה במכון
מכון ויצמן מייחס חשיבות רבה לביסוס ושימור סטנדרטים גבוהים של מצוינות, אתיקה ויושרה, ולהבטחת עמידה בדרישות החקיקה ובהנחיות מצד מממני מחקר. קודי ההתנהגות שלנו זמינים באופן מקוון.

תרומה למכון
לפילנתרופיה תפקיד מרכזי בקידומו של המחקר המדעי במכון. הפוך לשותף במדע של המחר וצור עמנו קשר באמצעות רשת הוועדות חובקת-העולם שלנו בארה"ב, קנדה, אמריקה הלטינית, בריטניה, אירופה ואוסטרליה.

שוויון הזדמנויות, גיוון ושוויון מגדרי
שוויון הזדמנויות, גיוון ושוויון מגדרי הם מהלכים בעלי משמעות רבה בהפיכתנו לחברה טובה יותר.
מכון ויצמן למדע מחויב ליצירת סביבת למידה ועבודה הוגנת ומכלילה עבור א/נשים מכל המגדרים, הזהויות המיניות, א/נשים מכל הלאומים והדתות בעלי רקע וניסיון חיים שונה ומגוון המרכיבים את מי שאנחנו.
המטרה שלנו היא לאפשר למגוון של א/נשים להשתלב בארגון, למצות את הפוטנציאל הגלום בעצמם ולשגשג, יחד עם קהילה בינלאומית תוססת ומגוונת.